Forfattere
Carol
Carol Livingstone er lærebogsforfatter på de populære engelsksystemer A Piece of Cake, Easy Street og Portfolio. Carol har været lærer og seminarielektor på Blågaard Seminarium og medlem af opgavekommissionen i engelsk. Carol er oprindeligt fra Skotland, men har boet i Danmark i en årrække. Hun er medforfatter til Little Red Riding Hood og Wanda's World.

Chris
Chris Carter er lærebogsforfatter på det populære engelsksystem Pit Stop. Chris har desuden udgivet forløb til Gekko udskoling. Chris har været lærer Danmark i en årrække, men underviser p.t. i engelsk på den Internationale Skole i Berlin. Chris er oprindeligt fra USA. Chris er forfatter til Ten Greedy Bluebottles og alle elementer i Culture.

Sarah
Sarah Nakel er lærer og 'teacher trainer' i begynderengelsk i Danmark. Sarah har stor erfaring i at undervise de helt små elever i engelsk. Sarah er lærer og engelskvejleder på Munkekærskolen i Solrød og medlem af opgavekommissionen i engelsk.

Paulette
Paulette Møller er lærebogsforfatter på blandt andet Easy Street og That's it. Paulette har været engelsklærer igennem mange år, men er nu pensioneret. Paulette er er medforfatter til Little Red Riding Hood og Wanda's World.

Ulla
Ulla Krogsgaard er fremmedsprogskonsulent på University College Sjælland, lærer og forfatter til Gekko tysk mellemtrin. Ulla er didaktisk konsulent og sparringspartner på Gekko.


Tegnere
Gunhild
Gunhild Rød har tegnet In a Dark, Dark Town; The Gingerbread Man; The Father, the Son and the Donkey og Why Anansi has Skinny Legs

Bonnie
Bonnie Poulsen har tegnet Ten Greedy Bluebottles

Katarina
Katarina Thieden står bag layout og design

Lilian
Lilian Brøgger har tegnet Little Red Riding Hood og Wanda's World

Phillip
Phillip Bjørnvig har tegnet Culture

 
© Alinea · Vognmagergade 11, 2. sal · DK-1148 · København K · Tlf: 33694666 · Email: [email protected] · [email protected]
Læsehjælp